Skal vi ordne din VVS-installation?

Vi tilbyder at løse VVS-opgaver ved autoriseret VVS-installatør. Vi garanterer at kvaliteten er i orden, og at resultatet overrasker positivt – hver gang vi kører ud. Vores VVS’er går aldrig på kompromis og overkommer enhver forhindring undervejs. Vi smutter først når resultatet er tilfredsstillende for både os og kunden.

Vi hjælper hver dag til ved mange forskellige VVS-opgaver. Hvis du står foran en større renovering af toilet og bad kan vi hjælpe med alt fra bruseniche til toilet og håndvask. Ved renovering af hele din bolig og/eller tilbygning kan vi installere gulvvarme, fjernvarme, naturgas og centralvarme. Vi har stor erfaring med en lang række af varmeløsninger til huse og lejligheder i alle størrelser.

VVS-vagt

Vores autoriserede VVS’er rykker også ud ved akut opståede opgaver. Dette gør han også udenfor almindelig arbejdstid (kl 7-16 i hverdagene). Vi kommer dig gerne til undsætning på alle hverdage, samt i weekenden. Prisen for et VVS vagtudkald er 3.500,- + moms ink. første arbejdstime.

Ring på 28 90 69 29, så sender vi straks en medarbejder afsted.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne med opsætning af hegn eller udfyld kontaktformularen her.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde
 • Kompetent og ærlig rådgivning omkring din optimale løsning
 • Fokus på service og tilfredse kunder

Lad os fikse din VVS

Hos Schultz har vi store forventninger til vores medarbejdere, og vi forventer at du har store forventninger til os når vi arbejder hos dig. Dette presser os til altid at udvikle os, og kontinuerligt at levere håndværk af den bedste slags. Vi kører oftest til København, Roskilde og Hellerup, men varetager opgaver på størstedelen af Sjælland.

Vi sætter en ære i at udføre grundigt, men effektivt arbejde. Vores mål er at du skal være glad og tilfreds med vores løsninger i mange år. Vores kompetencer inden for VVS-arbejde er så omfattende at vi kan varetage ejendomsservice på området. Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning, så du kan spare på dit forbrug. Ønsker du blot at forbedre dine fungerende installationer, kan vi udføre energioptimering, så du sparer på ressourcerne og på forbrugsomkostningerne.

Ejendomsservice

Vores erfaring rækker til at varetage indvendig og udvendig vedligeholdelse af ejendomme i bolig-, andels- og ejerforeninger. Det kan være alt fra lejligheder til rækkehuse og fælleshus. Vi udarbejder skræddersyede kontrakter, som 100% matcher jeres ønsker og behov.

Her hjælper vi vedligeholdelse, herunder reparation og udskiftning, af rør og sanitet og varmecentral samt evt. fælles vaskefaciliteter. Vi varetager det nødvendige vintervedligehold og yder også skadeservice. Vi er yderst professionelle og lever altid op til den kvalitet I ønsker i jeres forening.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz prioriterer vi bund solidt håndværk ved alle opgaver når det drejer sig om VVS. Kvaliteten er i top, vi er fleksible og rykker ud hvis der sprunget et vandrør e.li.

 • Mange års erfaring

  Alle opgaver varetages med seriøsitet og grundighed af autoriseret VVS’er.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi er eksperter i VVS-arbejde og formår altid at udarbejde den perfekte løsning til netop din bolig. Teknikker, udstyr og materialer er altid i orden.

 • God service er en mærkesag

  Vi samarbejder med dig fra A til Z. Sammen finder vi den ideelle løsning på dit problem.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud

Vi fokuserer altid på at holde omkostningerne nede, men vil aldrig gå på kompromis med den høje kvalitet. Dog betyder det at du slipper for skyhøje regninger, og ubehagelige overraskelser. Vi skriver ikke med småt, og sørger for at du forstår vores tilbud.
Du kan indhente et helt og aldeles uforpligtende tilbud på VVS-arbejde ved at ringe til os på 28 90 69 29 eller send en mail til schultz@tmschultz.dk. Vi vender straks tilbage med et tilbud og venlig rådgivning.

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button