En tilbygning i høj kvalitet i København

Står du med drømmen om eller planen for en tilbygning til din nuværende bolig? Så kontakt TMSchultz og få gjort planerne til virkelighed.

Vi har mange års erfaring i at lave tilbygninger af mange slags, og udfører enhver opgave med faglig stolthed og de bedste materialer.

En tilbygning kan løse problemerne

Familier vokser, og virksomheder udvides, og med ét er pladsen måske blevet for trang. Så lad os opføre den tilbygning, der kan give dig de ekstra kvadratmeter, du har behov for.

Vi har opført mange tilbygninger, og med både ekspertisen og ideerne kan vi rådgive dig om, hvordan netop din tilbygning kan opføres bedst muligt. Måske har du allerede fået udarbejdet skitseforslag hos en arkitekt, men mangler den dygtige håndværker? Eller måske vil du gerne have os med på råd, når der skal designes og tænkes løsningsmuligheder? Uanset hvor langt du er i processen, hjælper vi dig gerne i mål.

Hos TMSchultz har erfaring med mange tilbygninger og laver typisk tilbygninger inden for:

 • Udestuer/vinterhaver
 • Carporte
 • Skure
 • Ekstra værelser/kontor
 • Ekstra badeværelse/toilet
 • Udvidelse af køkken
 • Udvidelse af lagerkapacitet

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Professionelt udført arbejde fra TMSchultz

Hos TMSchultz har vi – som tidligere nævnt – stor erfaring med tilbygninger, men dertil også et bredt spektrum af andre tømrer- og snedkeropgaver, hvorfor vi er et ideelt valg, hvis du er på jagt efter en virksomhed, der kan udføre en tilbygning København for dig. Det er meget vigtigt for os at pointere, at vi er et familieorienteret firma, der sætter en helt særlig dyd og ære i vores arbejde og dermed også vores håndværk. Det er din sikkerhed for, at der altid vil blive leveret et resultat, der ikke kan tolkes som mindre end perfektion – og ikke nok med det, så bestræber vi os naturligvis også på at kunne levere vores ydelser til så konkurrencedygtige priser som overhovedet muligt!

Endvidere, så har vi også opbygget et samarbejde med en lang række samarbejdspartnere, som er professionelle og særdeles dygtige til deres arbejde. I og med, at vi har arbejdet sammen med dem i mange år, så kan vi naturligvis også stå inde for, at de leverer et godt stykke arbejde og vi er derfor også villige til at anbefale disse samarbejdspartnere i forbindelse med en tilbygning København. Vi går heller ikke på kompromis med de materialer, som vi tager i brug – hverken når vi arbejder med tilbygninger eller en helt anden form for tømrer- eller snedkeropgaver.

Derfor er du garanteret et resultat, der er udført af professionelle fagfolk med mange års erfaring, en stor kærlighed til deres fag og med materialer af den absolut ypperste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på din tilbygning

Hvis du ønsker at få et tilbud på din tilbygning København, så skal du bestemt ikke holde dig tilbage. Vi er mere end villige til at give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din byggeopgave, så du kan danne dig en idé over, hvor meget det kommer til at koste. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af tilbuddet, så er det intet problem – så håber vi blot på, at se dig en anden god gang. Hvis du derimod ønsker at benytte dig af tilbuddet, så tager vi naturligvis en mere dybdegående samtale omkring dine ønsker ift. materialer og deslige, så vi kan udarbejde et mere konkret tilbud til dig.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Vi kan løse din tilbygning i totalentreprise

Hos TMSchultz har vi både tømrer, snedker og maler under tag, ligesom vi har stor erfaring med murerarbejde gennem en del år. Vi har derudover Rockwool isoleringscertifikat.

Som tømrerfirma har vi tilknyttet gode samarbejdspartnere inden for andre fagentrepriser, og vi stiller lige så store kvalitetskrav til vores partnere, som vi gør til os selv. Derfor kan du trygt lade os klare hele din opgave med tilbygning, idet vi kan byde på dygtige fagfolk inden for tømrer, snedker, murer, maler, VVS’er, Elektriker.

Hvad enten du ønsker, at vi løser din tilbygning i samarbejde med håndværkere, du selv har aftaler med, eller du ønsker, at vi koordinerer hele byggeprocessen, løser vi enhver opgave i høj kvalitet og med de bedste materialer. Vi anvender materialer fra kvalitetsbevidste leverandører, andet kan ikke betale sig.

Og så rydder vi op efter os – så kan vi også komme igen, næste gang du skal have lavet en flot tilbygning.

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button