Tagarbejde København

Tagarbejde kan være mange forskellige ting, men hvad end det byder på, så er det noget TMSchultz mestrer. Vi har mange års erfaring med etablering af alskens former for tage såvel som andre former for tagarbejde, så hvis du har behov for tagarbejde København, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Tagarbejde kan – som nævnt – byde på en lang række forskellige ting og et bredt spektrum af forskellige opgaver, hvorfor det er meget vigtigt, at du vælger at hyre en virksomhed, der har den nødvendige erfaring med denne type af opgaver, hvis du gerne vil være sikker på, at de kan tage hånd om det hele. Det er ikke nogen god idé at hyre en virksomhed, der kun har den nødvendige ekspertise til at kunne håndtere én af de opgaver, der skal klares. Hvis du vælger TMSchultz, så er du sikker på at du vælger et firma, der kan klare det hele – uden undtagelser

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Professionelt tagarbejde hos TMSchultz

Det er særdeles vigtigt, at dit tagarbejde bliver udført af professionelle fagfolk, hvorfor det bestemt ikke er noget, som du bør begynde på, på egen hånd, for det kommer der bestemt ikke noget godt ud af. Derfor skal du ikke holde igen med at tage kontakt til et professionelt firma som os, der har mange års erfaring med diverse former for tagarbejde og det har naturligvis givet os en masse ekspertise indenfor dette felt, som vi gør brug af hver evig eneste gang vi udfører et stykke tagarbejde, hvilket er med til at sikre, at der bliver leveret et perfekt resultat hver eneste gang – og det er bestemt noget vi bestræber os på at gøre hver gang, vi har en opgave. Hvis du gerne vil være sikker på, at dit tagarbejde København bliver udført ordentligt og på professionel vis, så tag kontakt til os!

Få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Hvis du står i en situation, hvor du skal have udført en form for tagarbejde, så skal du naturligvis først og fremmest finde ud af, hvad der helt konkret skal laves. Er der tale om et par teglsten, der er fløjet af? Eller skal du derimod have lagt tagpap på hele dit tag? Der er stor forskel på tagarbejde, så derfor er det meget vigtigt at vide, hvad omfanget er, inden der er mulighed for at give dig et tilbud på din opgave. Hvis du gerne vil have et tilbud på dit tagarbejde København fra TMSchultz, så skal du bestemt ikke tøve med at tage kontakt til os på enten (+45)28906929 eller schultz@tmschultz.dk – vi vender tilbage i løbet af ganske kort tid med et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Kontakt os, når du skal bruge en dygtig tømrer

Vi kører hver dag fra Søborg og løser tømreropgaver i hele København. Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en professionel tømrer, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os enten via formularen her på siden, send en mail til schultz@tmschultz.dk eller ring til os på tlf. 28906929 – så er din tømrerløsning på vej!

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button