Grundig renovering af hus

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en komplet renovering af hus nemt kan blive en bekostelig affære. Derfor er det en god idé, at du ikke bare kaster dig hovedkulds ud i det, inden du har givet dig tid til at undersøge markedet.

Som tømrer har vi mange års erfaring med alverdens former for tømrer- og snedkeropgaver. Så derfor er vi naturligvis også kompetente i forhold til totalrenoveringer når der er tale om renovering af hus.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne ved renovering af hus eller udfyld kontaktformularen her.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde
 • Kompetent og ærlig rådgivning om den optimale løsning
 • Tilfredse kunder er en hjertesag

Stor erfaring med renovering af hus

Hvis du står i den situation, at du skal have renoveret dit hus, kan du godt komme til at føle, at det er lidt af en jungle at skulle finde hoved og hale i hvem, du skal have til at klare den renoveringen.

Vi har rigtig mange års erfaring med renovering af hus. Derfor har vi også den nødvendige ekspertise og erfaring, det kræver for at kunne håndtere lige netop denne type af opgave. Vores stor erfaring og vores stærke kompetencer er naturligvis din sikkerhed for, at det hele forløber smertefrit og at du kan være mere end tilfreds med det endelige resultat.

Udover at vi har mange års erfaring og efterhånden har udført mange renoveringer af hus, så er der også andre grunde til at vælge os til dit renoveringsprojekt.

Vi har blandt andet en lang række samarbejdspartnere, som vi kan trække på til de punkter, hvor vi ikke selv har vores kernekompetencer. Det er bare endnu en foranstaltning til at sikre dig, at det projektet bliver udført til perfektion. Endvidere, så er det vigtigt for os, at alle vores byggeprojekter bliver lavet med materialer af høj kvalitet. Derfor er vores leverandører naturligvis nøje udvalgt. Sådan sikrer vi, at det hele er af god kvalitet og har en lang levetid.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Vi sætter en særlig dyd i vores håndværk, specielt når vi foretager en renovering af hus. Vi vil nemlig udelukkende levere et kvalitetsresultat med en lang levetid.

 • Mange års erfaring

  Med mange års erfaring med husrenovering er du sikker på et kvalitetsresultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af højeste kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi vil udelukkende have tilfredse kunder når vi har været ude og lave et projekt hos dem. Derfor er den gode service altid i højsæde.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Få et uforpligtende tilbud på din renovering

Vi beskæftiger os meget med husrenoveringer, derfor er vi naturligvis også klar til at tage imod din opgave, når den byder på renovering af et hus. Du skal være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på enten telefon 28 90 69 29 eller e-mail schultz@tmschultz.dk.

Udtalelser

Vi havde problemer med at finde den rigtig løsning på vores køkken, men efter råd og vejledning fra Schultz Byg fik vi et rigtig lækkert køkken.

Vi fik Renoveret vores lejlighed af Schultz byg de var med hele vejen og kom med nogle gode løsninger til vores projekt. Jeg vil helt klart Anbefale Schultz byg.

Call Now Button