Nye døre København

Der er rigtig mange, der er af den opfattelse, at man sagtens kan håndtere at sætte nye døre i på egen hånd, men hvis du gerne vil være sikker på, at du står tilbage med et perfekt resultat, som du bliver ved med at være glad for de næste mange, mange år, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du er langt bedre stillet ved at hyre en professionel virksomhed til at klare arbejdet for dig – og det gør sig gældende, hvad end der er tale om én enkelt dør eller det derimod er alle døre i huset, som du skal have udskiftet. Hvis du gerne vil have skiftet til nye døre København, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os, der har mange års erfaring med denne type af opgave, hvorfor du er sikret et godt og kvalitativt resultat!

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Derfor skal du vælge TMSchultz

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får leveret et ordentligt resultat, så skal du vælge TMSchultz. Vi har rigtig mange års erfaring med denne type af opgaver, hvorfor vi naturligvis også har de nødvendige kompetencer til at kunne montere dine nye døre København, så de sidder præcis, som de skal. Hvis du selv har investeret i de døre, som du gerne vil have i, så er det super – hvis ikke, så har vi en lang række leverandører, som vi kan stå inde for, hvor du med garanti vil kunne finde frem til en eller flere nye døre, som du gerne vil have monteret. Det er typisk billigere for dig at købe via os og dermed hos vores leverandører, hvilket giver dig mulighed for at spare lidt penge, som du dermed vil kunne investere i noget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i, at lade TMSchultz varetage opgaven med at montere dine nye døre, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på enten 28 90 69 29 eller schultz@tmschultz.dk så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi arbejder meget hårdt på, at kunne vende tilbage med et uforpligtende tilbud i løbet af ganske kort tid, så du kan vurdere, om vi skal varetage din opgave eller ej. Det er meget vigtigt for os at understrege, at alle vores tilbud er uforpligtende (medmindre andet bliver oplyst, inden tilbuddet fremsendes), hvorfor du naturligvis er i din gode ret til at afvise det fremsendte tilbud, hvis du mener, at du kan finde et bedre tilbud et andet sted – men vi yder dog nogle meget konkurrencedygtige priser, hvorfor du med garanti bliver tilfreds med det tilbud, der fremsendes til dig.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Kontakt os, når du skal bruge en dygtig tømrer

Vi kører hver dag fra Søborg og løser tømreropgaver i hele København. Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en professionel tømrer, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os enten via formularen her på siden, send en mail til schultz@tmschultz.dk eller ring til os på tlf. 28906929 – så er din tømrerløsning på vej!

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button