Nedrivning København

Nedrivning er én af de opgaver, der helst skal overstås hurtigst muligt. Samtidig er der både sikkerhedsmæssige og lovmæssige krav, der skal overholdes, så det er bestemt ikke en opgave for amatører.

Hvis du lader TMSchultz stå for din nedrivning, er opgaven i trygge hænder.

Nedrivning kræver viden og erfaring

De fleste nedrivningsopgaver ser man gerne overstået så hurtigt som muligt, og helst i går. De fleste tripper for at komme i gang med at opføre eller renovere, hvor det nedrevne står, og derfor er vi helt klar over, at en nedrivningsopgave skal klares effektivt og til tiden.

Når man taler om nedrivning er der nogle lovmæssige miljøkrav til bortskafning af affald, ligesom de også er sikkerhedsmæssige forhold at tage hensyn til. En nedrivningsopgave er ikke ufarlig, og derfor skal du booke fagfolk til opgaven, der ved, hvad de har med at gøre.

Hos TMSchultz har vi mange års erfaring med nedrivning i København af såvel små enheder som større erhvervsejendomme. Uanset størrelsen skal det ske forsvarligt. Når du bestiller os til en nedrivning, tager vi altid en grundig drøftelse omkring opgaven, så den bliver løst korrekt.

Total nedrivning eller en delvis nedrivning

Vi kan løse opgaven med at rive en hel ejendom ned uanset størrelsen, men vi løser også opgaver med delvis nedrivning, hvor fx dele af en lejlighed eller et hus skal rives ned, inden renovering kan påbegyndes. Her er det mindst lige så vigtigt som ved en totalnedrivning, at det sker forsvarligt og korrekt:

 • Indvendigt inventar
 • Gulve
 • Lofte
 • Vægge
 • Elinstallationer
 • Rørføringer mm

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Derfor skal du vælge TMSchultz til din nedrivningsopgave

Som det også nævnes ovenfor, så findes der rigtig mange virksomheder i København og omegn, der arbejder med nedrivning København, så hvis du står med en opgave, der involverer dette, så er det en god idé, at undersøge markedet, inden du blot kaster dig hovedkulds ud i det. Hvis du vælger os til at klare din nedrivningsopgave, så kan du være helt og aldeles sikker på, at opgaven bliver udført af professionelle fagfolk, der har mange års erfaring med nedrivning København og i den forbindelse også har erhvervet sig en stor ekspertise indenfor dette felt. Vi bestræber os altid på at kunne levere det absolut bedst tænkelige resultat, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et professionelt resultat, hvad end der blot er tale om en mindre, privat nedrivningsopgave eller det derimod er en større, erhvervsmæssig nedrivningsopgave.

Konkurrencedygtige priser på nedrivning

Hos TMSchultz sætter vi en helt særlig dyd i, at levere arbejde, der er af høj kvalitet – og det gør sig også gældende, når det kommer til nedrivning København. Vi beskæftiger os med både private og erhvervsrelaterede nedrivninger, så hvad end der er tale om en mindre bolig, der skal rives ned eller det derimod en større erhvervsmæssig nedrivning, så er vi rustet til at tage imod opgaven. Det er desuden også meget vigtigt for os, at kunne tilbyde vores ydelse til en konkurrencedygtig pris, så hvis du står overfor et nedrivningsprojekt, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på enten (+45)28906929 eller schultz@tmschultz.dk – så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud i løbet af ganske kort tid!

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Kontakt os, når du skal bruge en dygtig tømrer

Vi kører hver dag fra Søborg og løser tømreropgaver i hele København. Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en professionel tømrer, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os enten via formularen her på siden, send en mail til schultz@tmschultz.dk eller ring til os på tlf. 28906929 – så er din tømrerløsning på vej!

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button