Vi laver montering af vinduer

Er dine nuværende vinduer i en tilstand, hvor de har set bedre dage? Eller er du træt af at lade den gode varme ryge ud gennem utætte vinduer? Så lad os stå for montering af vinduer hos dig. Det giver det bedste resultat. Vi har gennem tiden hjulper flere i både Roskilde, Hellerup og København, men hjælper dig også gerne andre steder på Sjælland.

At lave en ordentlig montering af vinduer kræver både erfaring og håndelag, og som tømrer har vi løst mange opgaver med netop montering af vinduer. Vi kan tilpasse enhver type vinduer, så de kommer til at sidde perfekt i din ejendom.

Få udskiftet dine vinduer og reducer varmeudgifterne

Det er ærgerligt at betale for varme, der ryger ud gennem utætte vinduer. Det er der ingen grund til. Med de nye vinduer, ikke mindst med energiruder, der er på markedet, kan du nedsætte udgifterne til dine varmeomkostninger betydeligt. I samme omgang kan du gøre noget godt for dit indeklima samt for miljøet. Med vinduer, der ikke skaber fugtproblemer, får du et sundere indeklima, og det kan mærkes.

Vi har mange års erfaring i montering af vinduer, og vi monterer alle typer, uanset hvor skæve rammerne er, og om der er tale om ældre ejendomme eller nybyggeri. Som fagfolk kan vi tilpasse alle typer vinduer, fra de småsprossede bondehusvinduer til de store panoramavinduer og alt derimellem.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen her.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde
 • Kompetent og ærlig rådgivning omkring den bedste løsning
 • Vi vil samle på udelukkende tilfredse kunder

Få tilskud fra SKAT ved montering af vinduer

Med det genindførte håndværkerfradrag er der i 2016 og 2017 mulighed for at trække udgifterne til arbejdslønnen der vedrører udskiftning af vinduer fra i SKAT. Fradraget er på op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden, så det er da værd at tage med.

Alt i alt er der mange økonomiske fordele ved at få udskiftet dine vinduer i løbet af det kommende år, udover at det samtidig giver daglig glæde at se på noget, der er velholdt.

Vi kan vejlede dig om, hvilken type vinduer der er bedst egnet til netop dit behov, også med udgangspunkt i dit budget og i hvor meget vedligehold, du vil bruge tid på efterfølgende.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Vi sætter en særlig dyd i det gode håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat når vi står for montering af vinduer hos dig.

 • Mange års erfaring

  Med mange års med at montere nye vinduer. Derfor er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at vores materialer altid er af den bedste kvalitet.

 • God service er altid vigtigt

  Vi vægter den gode service højt, da vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Lad os vejlede dig om nye vinduer

Vi kører hver dag ud for at lave udskiftning og montering af vinduer i København, Roskilde, Hellerup og andre steder på Sjælland. Vi kommer også gerne forbi for at se på dine vinduer og giver dig et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, send en mail til schultz@tmschultz.dk eller ringe til os på telefon 28 90 69 29 – så kan du få tætte og smukke vinduer, der passer perfekt.

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button