SKAL DU HAVE LAVET EN NY TERRASSE?

Går du og drømmer en en helt ny terrasse i høj kvalitet, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med montering af terrasser. Vi har gennem tiden hjulpet en masse kunder i København, Roskilde og Hellerup, men hjælper gerne vores kunder andre steder på Sjælland med at få opfyldt deres drømme om en ny træterrasse.

Hvis du vil være sikker på at få et langtidsholdbart resultat er det en god idé at overlade arbejdet til en professionel tømrer. Når vi står for montering af terrasser er du også sikret imod de gængse fejl man oplever når folk selv laver deres terrasse. Det kunne f.eks. være en skæv terrasse eller problemer med at komme af med regnvand.
Vi går meget op i at tilbyde god rådgivning og vejledning til vores kunder. Så når vi skal lave en terrasse hos dig, tager vi en grundig snak om dine ønsker og behov. Således finder vi præcis den træsort og plantegning, der er den mest optimale løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne med montering af terrasser eller udfyld kontaktformularen her.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores materialer
 • Kompetent og ærlig rådgivning omkring din optimale løsning
 • Vi vil udelukkende samle på tilfredse kunder

Lad os stå for montering af terrasser

Vi har stor erfaring med terrasser. Derfor er vi naturligvis klar til at tage imod din opgave, hvis du ønsker at overlade det til en professionel virksomhed. Vi arbejder primært i København, Roskilde og Hellerup, men efter aftale er der også mulighed for at vi kan varetage opgaver andre steder på Sjælland.

Det er vigtigt at man har gode kompetencer og tålmodigheden når man skal udfører montering af terrasser. Der er nemlig rigtig mange ting man skal tage højde for, for at sikre at man får en terrasse som overholder alle krav, er flot og som holder i rigtig mange år.
Vi har gennem årene stået for mange terrasser. Derfor har vi fået stor erfaring, som har givet stærke kompetencer og vigtig viden om processen.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Vi sætter en særlig dyd i vores håndværk når vi udfører montering af terrasser. Hvis du vil være sikker på et langtidsholdbart kvalitetsresultat er det os du leder efter.

 • Mange års erfaring med terrasser

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi laver montering af terrasser.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at vi udelukkende bruger materialer af højeste kvalitet.

 • Vi har fokus på god service

  Tilfredse kunder er essentielt for vores virksomhed. Derfor vægter vi altid den gode service højt.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Få et godt og uforpligtende tilbud

Ikke nok med, at vi har mange års erfaring montering af terrasser, så bestræber vi os naturligvis også på, at kunne levere alle vores ydelser til så konkurrencedygtige priser som muligt.
Hvis du gerne vil have et godt – og uforpligtende – tilbud på terrasser, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os på enten telefon 28 90 69 29 eller e-mail schultz@tmschultz.dk.

Udtalelser

Vi havde problemer med at finde den rigtig løsning på vores køkken, men efter råd og vejledning fra Schultz Byg fik vi et rigtig lækkert køkken.

Vi fik Renoveret vores lejlighed af Schultz byg de var med hele vejen og kom med nogle gode løsninger til vores projekt. Jeg vil helt klart Anbefale Schultz byg.

Call Now Button