Professionel maler i København og Roskilde

Hvis du skal bruge en dygtig maler, eventuelt i forlængelse af dit tømrerprojekt, så kontakt os. Vores maler kan løse alle opgaver, såvel indendøre som udendøre.

Når du vælger at bruge en professionel maler, får du det bedste resultat. Uanset hvor gerne man som amatør vil løse en maleropgave, så er der en grund til, at man kan se forskel. Som maler er vi faguddannede, og det er din garanti for malerarbejde i bedste kvalitet.

Vi maler også efter andre håndværkere

De fleste kender til det: Efter det nye smukke køkken er sat op, huset har fået en tilbygning, eller der er monteret nye vinduer og døre, så ville det lige pynte med en gang ny flot maling.

Det er der råd for: Hos TMSchultz løser vi gerne malerarbejdet som en del af entreprisen, hvis vi har udført en tømreropgave for dig. På den måde er der ingen spildtid, og vi kan samarbejde om at skabe det bedste resultat for dig.

Vi maler også gerne efter andre fagfolk, så uanset hvilken type håndværker, du har i sving, påtager vi os at sætte prikken over i’et efterfølgende, så dit byggeprojekt, stort eller lille, bliver smukt afsluttet. Og hvis du bare skal have malet? Så kommer vi også!

Vi maler alle flader indendøre

Som maler kan vi stå for maling af alle flader indendøre, og vi løser lige så gerne en mindre maleropgave som den store maling af hele ejendommen.

Nogle af de maleropgaver, vi typisk løser indendøre, enten i forbindelse med tømreropgaver eller alene, er:

 • Maling af vægge
 • Maling af lofter
 • Maling af karme og indvendige døre
 • Maling af bordplader
 • Maling af vinduesrummer
 • Maling i vådrum
 • Maling af trapper og gulve (samt lakering)

*Vi løser også maleropgaver efter fx isoleringsopgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Vi kan male ejendomme udendørs

I forbindelse med en facaderenovering vælger man ofte at få malet hele ejendommen eller dele af ejendommens facade. Er der iværksat isolering, er det oplagt at få malet, når muren er tætnet igen. Som uddannet murer kan TMSchultz også påtage sig de nødvendige mureropgaver.

Med det genindførte håndværkerfradrag giver SKAT mulighed for fradrag af udgifterne til arbejdslønnen, når der laves udvendigt malerarbejde, og fradraget gælder maling af vinduer, døre og vægge udvendigt. Du kan trække op til kr. 12.000 fra pr. voksen person i husstanden. Så udover, at du øger ejendommens værdi, får du lidt hjælp af Skattevæsenet også.

Få et tilbud på solidt malerarbejde

Vi kører hver dag fra Søborg og udfører malerarbejde i hele København, ligesom vi også gerne kommer forbi med pensler, ruller og spande i Roskilde. Lad os besøge dig for at høre, hvilken maleropgave, du gerne vil have løst og have et godt pristilbud på. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 28906929 – så kommer vi og maler med flotte resultater hos dig!

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Kontakt os, når du skal bruge en dygtig tømrer

Vi kører hver dag fra Søborg og løser tømreropgaver i hele København. Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en professionel tømrer, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os enten via formularen her på siden, send en mail til schultz@tmschultz.dk eller ring til os på tlf. 28906929 – så er din tømrerløsning på vej!

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button