SKAL DU HAVE OPSAT ET NYT HEGN?

Har du en have i København, Roskilde, Hellerup eller et fjerde sted på Sjælland, som du gerne vil have hegnet ind? Så har du enten mulighed for at gøre det på egen hånd eller betale en professionel tømrer for at klare opsætning af hegn for dig.

Der er mange, der vælger selv at stå for opsætning af hegn. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du oftest er bedre tjent ved at udlicitere opgaver som denne, hvis du gerne vil have gjort arbejdet helt ordentligt. Det skal naturligvis også siges, at der findes flere forskellige former for hegn. Hvis der er tale om et almindeligt trådhegn, så bør det ikke være noget problem at sætte op på egen hånd. Hvis det derimod er et hegn der er mere krævende at sætte op, vil det oftest være en god idé at overlade arbejdet til en professionel virksomhed. Vi har stor erfaring med sådanne opgaver og de nødvendige kompetencer, der er påkrævet for at kunne mestre en opsætning af hegn. Så er du sikret det optimale resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne med opsætning af hegn eller udfyld kontaktformularen her.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde
 • Kompetent og ærlig rådgivning omkring din optimale løsning
 • Fokus på service og tilfredse kunder

Lad os montere dit hegn

Vi har stor erfaring med opsætning af hegn. Derfor er vi naturligvis klar til at tage imod din opgave, hvis du ønsker at overlade det til en professionel virksomhed. Vi arbejder primært i København, Roskilde og Hellerup, men efter aftale er der også mulighed for at vi kan varetage opgaver andre steder i landet.

Det er meget vigtigt, at der tages god tid til at montere et hegn, da det naturligvis skal være pænt og lige, så der ikke er forskel i højden og deslige. Det er blot endnu en grund til, at man ikke selv bør foretage sådant arbejde, men derimod overlade det til professionelle. Vi har gennem årene stået for opsætning af mange hegn. Derfor har vi fået stor erfaring, som har givet stærke kompetencer inden for dette felt.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk når vi laver en opsætning af hegn. Hvis du vil være sikker på et langtidsholdbart kvalitetsresultat er det os du leder efter.

 • Mange års erfaring med hegn

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven med hegn.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at vi udelukkende bruger materialer af højeste kvalitet.

 • God service er i fokus

  Vi ved at tilfredse kunder er vigtig for vores virksomhed. Derfor vægter vi altid den gode service meget højt.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Konkurrencedygtige priser – og et uforpligtende tilbud

Ikke nok med, at vi har mange års erfaring med opsætning af hegn og i den forbindelse har erhvervet stærke kompetencer i dette, så bestræber vi os naturligvis også på, at kunne levere alle vores ydelser til så konkurrencedygtige priser som muligt.
Hvis du gerne vil have et godt – og naturligvis også uforpligtende – tilbud på opsætning af hegn, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os på enten telefon 28 90 69 29 eller e-mail schultz@tmschultz.dk – så kvitterer vi med et godt tilbud i løbet af ganske kort tid.

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button