Forsikringsskader København

Der er ikke noget, der er mere irriterende end forsikringsskader. Det kan f.eks. være en orkan, der har væltet et stort træ ned over din carport, så du skal have den genopført, det kan være, at ovnen er kortsluttet over køkkenet er brændt ned eller det kan være, at orkanen fik godt fat i teglstenen, så mange af dem er fløjet af. Uanset hvad, så er det utrolig irriterende at skulle bøvle med sådanne ting, men du kan i stedet se positivt på det, da forsikringen dækker og du dermed kan få monteret et nyt køkken, få opført en ny carport eller du kan få lagt nye teglsten på taget – og det er selvfølgelig alt sammen noget, som vi hos TMSchultz kan hjælpe dig med. Så hvis du skulle være kommet ud for en eller anden form for forsikringsskade, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan med garanti hjælpe!

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Stor erfaring med alskens former for byggeopgaver

Hos TMSchultz har vi stor erfaring med et bredt spektrum af forskellige byggeopgaver såvel som et væld af andre tømrer- og snedkeropgaver. Derfor kan du også være helt og aldeles sikker på, at hvad end du har været udsat for det ene eller det andet, så er det en opgave, som vi kan håndtere for dig. Vi er et familieorienteret firma, der har rigtig mange års erfaring med diverse former for byggeopgaver, men vi er i høj grad drevet af vores store kærlighed til faget.

Det er selvfølgelig derfor, at vi til enhver tid vil bestræbe os på at levere det absolut bedste resultat. Derfor kan du også være sikker på, at hvis du vælger TMSchultz til at varetage dine forskellige forsikringsskader København, så vil du få leveret et resultat, som du ikke kan være andet end ovenud tilfreds med!

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Kontakt os, når du skal bruge en dygtig tømrer

Vi kører hver dag fra Søborg og løser tømreropgaver i hele København. Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en professionel tømrer, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os enten via formularen her på siden, send en mail til schultz@tmschultz.dk eller ring til os på tlf. 28906929 – så er din tømrerløsning på vej!

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button