Afslibning / afhøvling af gulv København

Hvis du synes, at dit trægulv er ved at være en anelse for slidt, så kan det være en god idé, at finde en virksomhed, der kan klare en afslibning eller en afhøvling af gulvet. Der er rigtig mange, der vælger at gå på jagt efter et nyt gulv, men det er meget sjældent, at det kan betale sig for dig. Det er kun, hvis du ganske enkelt ikke kan slibe eller høvle mere af dit gulv, at det kan betale sig for dig at vælge denne løsning fremfor at betale en professionel virksomhed til at klare en afslibning eller en afhøvling af dit gulv, så det faktisk bliver så godt som nyt igen. Hvis du gerne vil have hjælp til en afslibning / afhøvling af gulv København, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til Tømrerfirmaet Schultz, der har stor erfaring med denne type af opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 28 90 69 29 og hør nærmere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

Stor erfaring og professionelt arbejde

Hvis du har bestemt dig for, at dit gulv efterhånden er ved at være så slidt, at det godt kan betale sig at betale for en afslibning / afhøvling af gulv København, så er der ikke nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. Hos Tømrerfirmaet Schultz har vi nemlig stor erfaring med denne type af opgave, hvorfor vi med garanti også vil kunne varetage din opgave, hvad end den består af afslibning eller afhøvling. Vores mangeårige erfaring med denne type af opgaver har naturligvis også resulteret i, at vi har erhvervet os en helt særlig ekspertise.

Desuden også en lang række kompetencer indenfor dette felt, hvorfor vi med garanti også vil kunne levere en afslibning eller en afhøvling af dit gulv, som du bliver fuldt ud tilfreds med, for vi sigter nemlig altid efter at kunne levere det absolut bedste stykke arbejde, så alle vores kunder er tilfredse – og det inkluderer naturligvis også dig!

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Hos TMSchultz sætter vi en særlig dyd i vores håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, til en konkurrencedygtig pris, som du kan være yderst tilfreds med.

 • Mange års brancheerfaring

  Med mange års brancheerfaring er du sikker på et godt resultat når vi udfører opgaven.

 • Vi udfører kvalitetsarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at byggematerialerne altid er af god kvalitet.

 • God service er en mærkesag

  Vi ved at fundamentet for vores virksomhed er tilfredse kunder, hvorfor den gode service er en selvfølge.

Se eksempler på

Vores kunder

 
Kea logo
HTH logo
Tiger of Sweden logo
Rigshospitalet logo
Ilse Jacobsen logo
Moss Copenhagen logo

Konkurrencedygtige priser på både afhøvling og afslibning

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det meget hurtigt kan løbe op hvis det er hele hjemmets gulve, der enten skal have en afslibning eller en afhøvling, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det stadig er mere prisvenligt end at få lagt et helt nyt gulv. Hvis du synes, at dit gulv er slidt og du derfor gerne vil have gjort noget ved det, så står Tømrerfirmaet Schultz altid klar til at varetage din afslibning / afhøvling af gulv København – og ikke nok med det, så står vi altid klar til at gøre det til en konkurrencedygtig pris. Hvis du er interesseret i at høre mere eller du bare gerne vil have et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne på (+45) 2713 7656 eller schultz@tmschultz.dk.

Udtalelser

Bedste service & hurtig betjening
Yderst tilfreds med det udførte arbejde. Udfra 6 virksomheder var TM Schultz den virksomhed som vendte hurtigst tilbage, samt dem som gav mig bedste pris.
Tusind tak for den bedste service. Og det flotte arbejde. Aldrig har jeg været så tilfreds. Ikke sidste gang !

10 stjerner herfra 😁🙋🏽‍♀️

Vi har netop afsluttet en total renovering af vores nye hus og det var den bedste beslutning vi har taget længe

Så de varmeste anbefalinger herfra og stor tak til Schultz og deres dygtige håndværkere

Fantastisk ny tilbygning mm.
Efter næsten to måneder blev vores tilbygning, terrasse og overdækning af terrassen færdigt. Tmschultz overholde tidsplanen og blev faktisk færdige lidt før aftalt. Det er simpelthen blevet så godt. Vi er lykkelige for det færdige resultat. Vi er meget glade for, at vi til sidst endte med at vælge Tmshultz til dette projekt. Med andre ord kan vi varmt anbefale Tmschultz. De er meget kompetente og fagligt dygtige.
– Simone & Philip

Call Now Button